Oversættelse

Vi tilbyder oversættelse af alt fra rapporter, årsregnskaber og juridiske dokumenter til markedsføringsmateriale og personlige dokumenter. Grundet vores store netværk kan vi tilbyde oversættelse på næsten alle sprogkombinationer. Vi har årelang erfaring med at lede flersprogede projekter sikkert fra start til slut, og vi sætter en ære i at have en løbende dialog med vores kunder.

Vi hjælper vores kunder sikkert i mål med en hvilken som helst oversættelse. Vores dygtige projektkoordinatorer er specialister i at finde den rigtige oversætter til lige netop jeres tekst. Det er utrolig vigtigt, at en oversætter ikke blot oversætter grammatisk korrekt, men også tager højde for konteksten. Vores oversættere er ofte modersmålstalende og/eller uddannede inden for det pågældende sprog. Dette betyder, at de arbejder med en tidssvarende terminologi og holder sig ajour med udvikling inden for politik, kultur og samfund.

Mange af vores oversættere bruger CAT-tools (computer-assisted translation) så vores kunders terminologi bevares bedst muligt. Her kan du se eksempler på cases.

Vi skræddersyer også oversættelses – og tolkeforløb. Det kan eksempelvis være en konference, hvor der både skal oversættes dokumenter op til dagen og tolkes til selve konferencen. Alle vores tolke og oversættere er underlagt tavshedspligt.
Vi hjælper også med legalisering af oversatte dokumenter.

360 graders opgaveløsning

Uanset hvilken type af oversættelse du skal have løst, tager vi os gerne af det: